Αποτελέσματα live αναζήτησης

LogicDIS: Στην GIT Holdings το 43% της εταιρείας

26 Ιανουάριος 2006
  • Είσοδος της Marfin και στις εργασίες λογισμικού. H GIT Holdings, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin, που ελέγχει και την Singular, απέκτησε το 43% της LogicDIS....

Είσοδος της Marfin και στις εργασίες λογισμικού. H GIT Holdings, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin, που ελέγχει και την Singular, απέκτησε το 43% της LogicDIS.

Η συναλλαγή αφορά την αγορά του 28,4% των μετοχών που κατείχε η Eurobank αντί 10 εκατ. ευρώ και την εξαγορά του ομολογιακού δανείου 13,9 εκατ. ευρώ που έχει εκχωρήσει η Eurobank στη LogicDIS και το οποίο είναι μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρείας.

H GIT Holdings, στην οποία η Marfin συμμετέχει με ποσοστό 19,5%, ελέγχει πλήρως την εταιρεία Singular. Σύμφωνα με πληροφορίες σε επόμενο στάδιο η LogicDIS θα συγχωνευθεί με την Singular ευρισκόμενες κάτω από τον έλεγχο της GIT.

Ηδη, μέσω του Χ.Α. πέρασαν δύο πακέτα συνολικά 31.975.538 τεμαχίων της LogicDis που αντιστοιχούν στο 28,4% του μετοχικού της κεφαλαίου της.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης