Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η SoftOne χορηγός στο Cloud Computing Forum

2 Μάρτιου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η SoftOne χορηγός στο Cloud Computing Forum

Η SoftOne έχει επενδύσει στρατηγικά στην παροχή business software ως υπηρεσία από το 2007. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των εφαρμογών της και τον προσανατολισμό της στην ανάπτυξη καινοτομικών εφαρμογών και υπηρεσιών, είναι μεταξύ άλλων η πρώτη ελληνική εταιρία που αξιοποίησε τη νέα πλατφόρμα cloud υπηρεσιών της Microsoft προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις ολοκληρωμένης business μηχανογράφησης με σημαντική προστιθέμενη αξία. Έτσι, σήμερα με τις υπηρεσίες S1 On Demand και S1 On Windows Azure για επιχειρήσεις και S1aaS για λογιστές, λογιστικά γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση για αξιοποίηση του cloud, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη υπηρεσία με βάση τις ιδιαιτερότητές τους. 

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η SoftOne θα υποστηρίξει το συνέδριο Cloud Computing Forum ως Χορηγός.

Το συνέδριο διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα, την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011. Εκεί, στελέχη της SoftOne θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες συνοπτικά όλες τις παρεχόμενες cloud υπηρεσίες της εταιρίας ενώ συνεργάτης της SoftOne θα παρουσιάσει την πρόσφατη εμπειρία του από την αξιοποίηση της νέας υπηρεσίας Soft1 On Windows Azure για τη μηχανογράφηση εταιρίας πελάτη Soft1 στη νέα cloud πλατφόρμα της Microsoft.

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τις cloud υπηρεσίες της SoftOne από στελέχη που θα υποστηρίζουν εταιρικό stand σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.


Σχετικά με τη Soft One Technologies A.E.

Η Soft One Technologies A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρία πληροφορικής με εξειδίκευση στο επιχειρησιακό λογισμικό και την παροχή σχετικών υπηρεσιών. Η ιδρυτική της ομάδα αποτελείται από πρωτοπόρους της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, ενώ στο δυναμικό της συγκαταλέγονται ορισμένα από τα πιο έμπειρα και δυναμικά στελέχη του κλάδου.

Οι εφαρμογές της SoftOne είναι αποτέλεσμα της 27ετούς εμπειρίας της στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις ελληνικές επιχειρήσεις και αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού (business software) για όλες τις απαιτήσεις μηχανογράφησης: Εμπορική Διαχείριση, Συστήματα ERP, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Διαχείριση Λιανικής, Παραγωγή, CRM και Business Intelligence.

Παράλληλα, η τεχνολογία ανάπτυξης των εφαρμογών Soft1 εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας τους. Αξιοποιούν τις πιο δημοφιλείς βάσεις δεδομένων, τις εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες και τις τεχνολογίες Διαδικτύου, προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και διάρκεια. Συνεργάζονται απρόσκοπτα με mobile & web εφαρμογές, ώστε να διευκολύνουν την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων πρακτικών και εργαλείων από τις επιχειρήσεις. Επίσης, έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Βουλγαρικά, Ρουμανικά, Σερβικά, Ρωσικά και Τουρκικά υποστηρίζοντας τη διείσδυση της εταιρίας στις αγορές της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

Η SoftOne διαθέτει το λογισμικό της και μέσω του συνδρομητικού μοντέλου ASK ενώ αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής λογισμικού που διαθέτει όλο το business λογισμικό της και ως συνδρομητική υπηρεσία μέσω Ιντερνετ από το 2007. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες S1aaS για λογιστικές εφαρμογές και S1 On Demand για εμπορική διαχείριση και ERP. Το Soft1 ειναι επίσης το πρώτο ελληνικό ERP σύστημα που υλοποιείται και στη νέα cloud πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft (υπηρεσία S1 On Windows Azure).

Ακτή Ποσειδώνος 6, 176 74 Καλλιθέα Αττικής
Τηλ.: 211 10 22222
www.softone.gr, www.soft1.eu, [email protected]


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης