Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διακοπή λειτουργίας της Υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α

 TAXISnet                                   25.02.2011
                       


                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών:

Σας ενημερώνουμε ότι για τεχνικούς λόγους, η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής της Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α. δεν θα είναι διαθέσιμη από σήμερα 25/02/2011 και ώρα 15:30΄ έως και την Παρασκευή 04/03/2011.

Οι υπόχρεοι για τους οποίους οι καταληκτικές ημερομηνίες εμπίπτουν στο διάστημα αυτό, θα μπορούν να υποβάλουν την εκκαθαριστική τους δήλωση στην αρμόδια  Δ.Ο.Υ.


Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 
----

Σημείωση Taxheaven

Η ανακοίνωση αυτή βγήκε για όσους βάση το άρθρο 2  ΠΟΛ.1026/9.2.2011  έχουν υποχρεώση υποβολής της εκκαθαριστικής δήλωσης αποκλεισιτκά μέσω Taxis

....
-Για υποκείμενους των οποίων η διαχειριστική περίοδος έληξε άλλη ημερομηνία εντός του 2010 από οποιαδήποτε αιτία ή λόγω οριστικής παύσης εργασιών ή διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων:
i. Μέχρι την 20η ημέρα του τρίτου μήνα από το τέλος του μήνα της λήξης της διαχειριστικής περιόδου ή της οριστικής παύσης εργασιών ή της διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων, εάν κατά τη λήξη τηρούσαν βιβλία Α΄ ή Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.
ii. Μέχρι την 20η ημέρα του πέμπτου μήνα από το τέλος του μήνα της λήξης της διαχειριστικής περιόδου ή της οριστικής παύσης εργασιών ή της διακοπής των υπαγομένων σε Φ.Π.Α. δραστηριοτήτων, εάν κατά τη λήξη τηρούσαν βιβλία Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.
....

Υπενθυμίζουμε ότι για τους περισσότερους εν ενεργεία επιτηδευματίες ισχύουν οι προθεσμίες της ανωτέρω απόφασης.
ήτοι :

α) Για υποκείμενους των οποίων η διαχειριστική περίοδος λήγει την 31/12/2010:

i. Μέχρι την 12η Απριλίου 2011 για υποκείμενους, οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Α΄ ή Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.

ii. Μέχρι την 23η Μαΐου 2011 για υποκείμενους, οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., καθώς και το Δημόσιο.

Συνεπώς η ολιγοήμερη αυτή διακοπή δεν δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα στην  υποβολή των Εκκαθαριστικών δηλώσεων της χρήσης 2010.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης