Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πταίσμα η λαθρεπιβίβαση

16 Φεβρουάριου 2011
Πταίσμα η λαθρεπιβίβαση

   Πταίσμα και όχι πλημμέλημα θα είναι η μη πληρωμή εισιτηρίου, σύμφωνα με τροποποίηση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες, που ψηφίστηκε κατά άρθρο από τη Βουλή τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με τη στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Ντόρας Μπακογιάννη.

    Κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση που είχαν υποβάλει βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ο κ. Ρέππας αναδιατύπωσε τη σχετική τροπολογία ώστε να μη θεωρείται πλέον πλημμέλημα αλλά πταίσμα το αδίκημα της μη πληρωμής εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας.

    Έτσι πλέον, δεν υπάρχει θέμα φυλάκισης και το σχετικό αδίκημα θα τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο, ενώ η ποινική δίωξη θα ασκείται έπειτα από έγκληση.

    Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ακόμη και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, θα πραγματοποιήσουν τις προσεχείς ημέρες γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

    Πάντως, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Τετάρτη, 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Πηγή ΑΠΕΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης