Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αρχίζει η απόσυρση ΙΧ: Επεσαν οι υπογραφές στην υπουργική απόφαση

14 Φεβρουάριος 2011
  • Οι καταναλωτές θα μπορούν να αποσύρουν τα παλιά τους ΙΧ από τις 21 Φεβρουαρίου στα κέντρα ανακύκλωσης της ΕΔΟΕ
Γεγονός αποτελεί πλέον και η υπογραφή της υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη στην Κοινή Υπουργική Απόφασης για την απόσυρση ΙΧ καθώς πριν λίγη ώρα (13:35) ολοκληρώθηκε η διαδικασία βάζοντας τέλος στην αγωνία των εισαγωγέων, των εμπόρων αλλά και των καταναλωτών οι οποίοι πρόκειται να κάνουν χρήση του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να αποσταλεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση πίσω στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε από εκεί να οδεύσει προς το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν πως η δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ενώ υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πάρει ακόμη μία ημέρα παράταση με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί την Τρίτη στις 15 του μήνα.

Πάντως η επίσημη εκκίνηση του μέτρου θα πραγματοποιηθεί 10 ημέρες αργότερα δηλαδή την Δευτέρα 21 ή Τρίτη 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης