Αποτελέσματα live αναζήτησης

PROSVASIS:Η ηλεκτρονική τράπεζα νόμων, εγκυκλίων και διατάξεων του Υπ. Οικονομικών και του Υπ. Εργασίας είναι διαθέσιμη.....

23 Ιανουάριου 2006
  • Η ηλεκτρονική τράπεζα νόμων, εγκυκλίων και διατάξεων του Υπ. Οικονομικών και του Υπ. Εργασίας της PROSVASIS AEBE είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" στη διεύθυνση: www.anazitisis.net. Η εφαρμογή είναι κωδικοποιημένη, περιλαμβάνει τις προϊσχύουσες διατάξεις, με έξυπνο και εύχρηστο ευρετήριο....

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η ηλεκτρονική τράπεζα νόμων, εγκυκλίων και διατάξεων του Υπ. Οικονομικών και του Υπ. Εργασίας της PROSVASIS AEBE είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" στη διεύθυνση: www.anazitisis.net. Η εφαρμογή είναι κωδικοποιημένη, περιλαμβάνει τις προϊσχύουσες διατάξεις, με έξυπνο και εύχρηστο ευρετήριο.

Εξαιρετικά, και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του 2006, η εφαρμογή δεν θα χρειάζεται κωδικό εισόδου. Από 20/2/06 μόνο οι κάτοχοι κωδικών θα έχουν πρόσβαση στο site και τις πληροφορίες του. Οι κωδικοί θα αποσταλούν στους συνδρομητές του περιοδικού, αυτόματα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχουν δηλώσει.

Είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης