Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δελτίο τύπου από την Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.

Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών
(Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Στις 29/1/11 διεξήχθησαν οι εκλογές της ΣτΑ για την ανάδειξη των Μελών της 15μελούς Κ.Δ..
   
Κατά την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 73 ψηφοδέλτια υπέρ της ΠΑΣΚΟ ενώ η ίδια είχε εκλέξει 69 Αντιπροσώπους στην ΣτΑ. Αυτό κυρίως (που οφείλεται στην ψήφιση της ΠΑ.Σ.Κ.Ο. από τα μέλη της Ε.Π.Ο. (κκ Καραντάνης – Ντουκάκης) και χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία η εξεύρεση 2 λευκών ψηφοδελτίων και η απουσία μέλους της ΑΚΙΟΕ  έκανε δυνατή την απόκτηση μιας ακόμη έδρας από την ΠΑΣΚΟ διαμορφώνοντας την εκλογή Μελών στην Κ.Δ. ως εξής:

- ΠΑ.Σ.Κ.Ο.      6
- ΔΗ.ΚΙ.Ο.       5
- Α.ΚΙ.Ο.Ε.      1
- Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.   1
- Σ.ΕΠ.-Ο.       1
- Δ.Π.Κ.          1


Ήταν η ΙΔΙΑ «..αδικία και..παραχάραξη της ετυμηγορίας των συναδέλφων» που επικαλείται σήμερα η ΑΚΙΟΕ που έγινε και πριν από 3 χρόνια αλλά σε βάρος της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. όταν οι 6 αντιπρόσωποι της Ε.Π.Ο. (παρ΄ όλο που ήταν υποψήφιοι με την παράταξή τους δεν ψήφισαν ούτε τους εαυτούς αλλά) μοίρασαν τους ψήφους τους ανά 3 σε ΔΗΚΙΟ και ΠΑΣΚΟ με αποτέλεσμα η ΔΗ.ΚΙ.Ο. να εκλέξει 7 μέλη της στην Κ.Δ. και σε συνεργασία με την ΑΚΙΟΕ (κ. Π.Αλεβιζάκη) να αναλάβει την Προεδρία της Κ.Δ. και ο κος  Π. Αλεβιζάκης την θέση του Γεν. Γραμματέα.

Τρία χρόνια μετά η ΑΚΙΟΕ «σκίζει τα ιμάτιά της» και απειλεί «θεούς και δαίμονες» και η ΠΑΣΚΟ «αποποιείται» την όποια «πρόσκληση» προς την Ε.Π.Ο. και με ανακοίνωσή της δηλώνει την πρόθεση για παραίτηση όλων των εκλεγμένων μελών της στην Κ.Δ., ζητώντας από όλους να κάνουν το ίδιο, οδηγώντας ουσιαστικά το Ο.Ε.Ε. σε νέα ΣτΑ για να εκλεγούν εκ νέου (τα ίδια ή άλλα) Μέλη της Κ.Δ..

Επικαλείται «ευθιξία» αλλά κάποιοι μιλούν για «σκοπιμότητα» ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι πραγματικά, αλλά, αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι πριν 3 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ δεν έδειξε αντίστοιχη ευθιξία όταν η ΔΗΚΙΟ μαζί με την ΠΑΣΚΟ «συνέφαγαν» (με την βοήθεια της Ε.Π.Ο.) την έδρα στην Κ.Δ. της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. και ο εκπρόσωπος της ΑΚΙΟΕ έγινε Γ.Γραμματέας.

Και το λέμε αυτό γιατί εάν οι 6 ψήφοι της ΕΠΟ δεν μοιραζόταν (3+3) στις δύο παρατάξεις και πήγαιναν όλες στην ΔΗΚΙΟ ή στην ΠΑΣΚΟ είτε η μια είτε η άλλη θα είχαν μια έδρα λιγότερη (αυτή της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.). Όλα όμως ήταν καλά σχεδιαμένα και «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» από ΠΑΣΚΟ, ΔΗΚΙΟ ή την ΑΚΙΟΕ. Έτσι φτάσαμε στις 29/1 κάποιοι να θερίσουν ότι έσπειραν, βλέποντας και την άλλη όψη του νομίσματος.

Αφήνουμε λοιπόν στην κρίση όλων των Μελών του Ο.Ε.Ε. τα (κατά την άποψή μας) «κροκοδείλια δάκρυα» της ΠΑΣΚΟ και της ΑΚΙΟΕ  και την ευθιξία ή την «παραχάραξη της ετυμηγορίας των συναδέλφων» που επιχειρούν να προβάλλουν.
   



Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο Γενικός Εκπρόσωπος του Συνδυασμού

Πανίδης Αβραάμ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης