Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το Soft1 ERP στο νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

1 Φεβρουάριου 2011 Σχόλια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Soft1 ERP στο νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

Μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στο χώρο του λιανικού εμπορίου με διεθνή δράση, η Talima Venture Inc. επέλεξε το Soft1 ERP για τη διαχείριση του νέου ιδιόκτητου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall. Το νέο  εμπορικό κέντρο για τη δημιουργία του οποίου απαιτήθηκε επένδυση 75 εκατ. ευρώ  αποτελεί μέρος των επενδυτικών πλάνων της εταιρίας που ετοιμάζει και νέες αντίστοιχες επενδύσεις στην Αττική.

Με τη χρήση του πληροφοριακού της συστήματος, η Talima Venture Inc. επωφελείται από τις πολλαπλές δυνατότητες του Soft1 ERP για την οργάνωση και την αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών της διαδικασιών,  την άμεση και ενιαία πληροφόρηση της διοίκησης και των εργαζομένων και  την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών εξυπηρέτησης και διαχείρισης των πελατών της. Η επιχείρηση αποσκοπεί σε εύρυθμη λειτουργία και αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών διαχείρισης δεδομένων και επικοινωνίας για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων και τη βέλτιση χρήση όλων των διαθέσιμων πόρων.

Το νέο πληροφοριακό σύστημα παρέχει στην Talima Venture Inc. όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα για την πλήρη εμπορική, λογιστική και χρηματοοικονομική διαχείριση καθώς και την υποστήριξη των πωλήσεων και των προωθητικών ενεργειών στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες με τη χρήση του Soft1 CRM. Η ολοκληρωμένη λύση της SoftOne για τη μηχανογραφική  υποστήριξη της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου περιλαμβάνει ακόμη ενότητες Διαχείρισης Εγκρίσεων, Προϋπολογισμών, Κοστολόγησης Εισαγωγών και Εξαγωγών και παρακολούθησης Υποκαταστημάτων. Για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων διαχείρισης, έχει αναπτυχθεί ειδική λειτουργικότητα για εμπορικά κέντρα, ενώ η προηγμένη τεχνολογία του Soft1 διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του και σε περίπτωση διακοπής της επικοινωνίας των καταστημάτων με τα κεντρικά.

Το έργο ολοκληρώθηκε από την Ξενάκης Παν.–Χερουβείμ Νικ. ΟΕ, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της SoftOne που έχει υλοποιήσει το Soft1 με επιτυχία και στην άλλη μεγάλη εταιρία της Talima Venture Inc. ΔΙΑΦΑΝΟ Α.Ε.

Το Soft1 ERP έχει εγκατασταθεί και σε πολλές άλλες αλυσίδες λιανικής πώλησης όπως η ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γ. Ν. ΑΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε., EXPERT ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΞΑΚΟ (Columbia) Α.Ε., SAGIAKOS Α.Ε., ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΑΒΕΕ, APPLE BOXER ΑΒΕΕ, MEGA ELECTRICS ΑΕΒΕ κλπ.Σχετικά με τη Soft One Technologies A.E.

Η Soft One Technologies A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρία πληροφορικής με εξειδίκευση στο επιχειρησιακό λογισμικό και την παροχή σχετικών υπηρεσιών. Η ιδρυτική της ομάδα αποτελείται από πρωτοπόρους της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, ενώ στο δυναμικό της συγκαταλέγονται ορισμένα από τα πιο έμπειρα και δυναμικά στελέχη του κλάδου.

Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που διαθέτει business software ως υπηρεσία (SaaS), ενώ διαθέτει το λογισμικό της και μέσω του συνδρομητικού μοντέλου ASK. Οι εφαρμογές της SoftOne είναι αποτέλεσμα της 27ετούς εμπειρίας της στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις ελληνικές επιχειρήσεις και αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού (business software) για όλες τις απαιτήσεις μηχανογράφησης: Εμπορική Διαχείριση, Συστήματα ERP, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Διαχείριση Λιανικής, Παραγωγή, CRM και Business Intelligence.

Παράλληλα, οι εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί με βάση εντελώς νέα, αποκλειστική τεχνολογία που εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας τους. Αξιοποιούν τις σύγχρονες δυνατότητες των μοντέρνων βάσεων δεδομένων και των τεχνολογιών Διαδικτύου, προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και διάρκεια.


Soft One Technologies A.E.
Ακτή Ποσειδώνος 6, 176 74 Καλλιθέα Αττικής
Τηλ.: 211 10 22222
www.softone.gr, www.soft1.eu, [email protected]


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης