Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΔΟΕ: Νέα «Λουκέτα» και σε νυχτερινά κέντρα της περιφέρειας

31 Ιανουάριου 2011 Σχόλια
  • Ανακοίνωση σχετικά με νέους ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και την αναστολή λειτουργίας νυχτερινών καταστημάτων για φορολογικές παραβάσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και το Ηράκλειο
Στην αναστολή λειτουργίας έξι νυχτερινών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε 16 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διακριβωθεί η εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου. Σε 11 επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε έξι από τις 11 επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής  τους για 48 ώρες.

 Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

-       «ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» (Μουσική Σκηνή) με διακριτό τίτλο - «ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ», οδός Τομπάζη 4 και Δελφών – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

-       «ΠΕΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» με διακριτό τίτλο «ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE», οδός Ανδρέου Γεωργίου 22 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

-       «ΚΩΝ. ΚΟΖΗΣ – ΧΡ. ΚΟΖΗΣ ΟΕ» με διακριτό τίτλο «ΑΡΙΩΝ», οδός Πέλοπος 123 – ΠΑΤΡΑ.

-       «Μ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ – Π.ΚΑΜΠΑΚΟΣ – Χ. ΛΥΔΑΚΗΣ ΟΕ» με διακριτό τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΥΞΙΔΑ»,  Έβανς και Πεζόδρομος Τσικριτζή - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

-       «ΚΟΥΝΕΝΟΣ Α. ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΗΣ Μ. ΟΕ»  με διακριτό τίτλο «PLASTELINA BAR», οδός  Μεραμβέλου & Κουμουνδούρου 5 - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

-       «ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» με διακριτό τίτλο «CAFE ARSENALI», οδός 25ης Αυγούστου 13 - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Οι  υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής  εγκατάστασης των παραπάνω επιχειρήσεων.
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης