Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η ΕΣΕΕ ζητεί παράταση καταβολής της α' δόσης της έκτακτης εισφοράς

22 Ιανουάριος 2011
ΠAPATAΣH της προθεσμίας καταβολής της α'Α δόσης, της έκτακτης εισφοράς τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αντί της 31ης Ιανουαρίου και μεγαλύτερο αριθμό δόσεων από τον ισχύοντα των 12, με αντίστοιχη μείωση του ελάχιστου ποσού μηνιαίας καταβολής των 1.000 ευρώ, ζητεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η ΕΣΕΕ στη σχετική επιστολή της επισημαίνει ότι από την αρχή της καθιέρωσης αυτού του «κεφαλικού φόρου» έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση την αντίθεσή της για αυτή τη μόνιμη επιβάρυνση. Σημειώνει ότι ήδη ολοκληρώθηκε η αποστολή των σχετικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων, χωρίς και πάλι να λείπουν τα λάθη και οι ασάφειες, ενώ η υποχρέωση καταβολής της πρώτης δόσης από 17.000 επιχειρήσεις όλης της χώρας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα ρευστότητας. Για τους λόγους αυτούς η ΕΣΕΕ στην επιστολή της αναφέρει ότι «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η έμπρακτη κατανόηση από την κυβέρνηση των μεγάλων δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και να επικρατήσει η διαλλακτικότητα και η κοινή λογική σε ό,τι αφορά τη διευκόλυνση εξόφλησης της πρώτης δόσης».

 Πηγή: Express.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης