Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κλείνει εργοστάσιο της Coca Cola 3E

19 Ιανουάριος 2006
  • Στο κλείσιμο του εργοστασίου της στην Αθήνα και την μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση της Coca Cola 3E. Παράλληλα η διοίκηση αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας των αποθηκών σε Ρόδο, Μεσολόγγι και Κέρκυρα και την τροφοδοσία των περιοχών αυτών από τις αποθήκες σε Ηράκλειο και Πάτρα....

Στο κλείσιμο του εργοστασίου της στην Αθήνα και την μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση της Coca Cola 3E. Παράλληλα η διοίκηση αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας των αποθηκών σε Ρόδο, Μεσολόγγι και Κέρκυρα και την τροφοδοσία των περιοχών αυτών από τις αποθήκες σε Ηράκλειο και Πάτρα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση από τις κινήσεις αυτές επηρεάζονται 150 άτομα(από τους 2.400 εργαζομένους) κάποια από τα οποία θα μεταφερθούν σε άλλες θέσεις αλλά το μεγαλύτερο μέρος θα ενταχθεί σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Coca Cola 3E, η διοίκηση βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τα σωματεία εργαζομένων για να καθορίσει τους όρους και τις λεπτομέρειες της αναδιάρθρωσης.

Παράλληλα, στελέχη της εταιρείας διαψεύδουν την πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα για απολύσεις 700 ατόμων και μεταφορά παραγωγικών δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια.

Η πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους της εταιρείας

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης