Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παπακωνσταντίνου: "Το 2011 θα βγει η Ελλάδα στις αγορές"

19 Ιανουάριου 2011
  • Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών μέσα στους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να εκδώσει τα λεγόμενα ομόλογα «διασποράς» για τους Έλληνες του εξωτερικού.
Εντός του έτους θα βγει η Ελλάδα στις αγορές για άντληση μακροχρόνιων κεφαλαίων, επανέλαβε σήμερα μετά την ολοκλήρωση του Ecofin στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, χωρίς όμως να προσδιορίσει τη χρονική στιγμή.

Σημείωσε ακόμη ότι μέσα στους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να εκδώσει τα λεγόμενα ομόλογα «διασποράς» για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στους κόλπους της κυβέρνησης αναφορικά με το πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων.

 
«Η Κομισιόν και η ΕΚΤ παραμένουν θετικές για το πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι η δημοσιονομική σύγκλιση του 2010 ήταν εντυπωσιακή - 6 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης