Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΙΧ: Τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η απόσυρση

19 Ιανουάριος 2011
  • Ακόμη δεν έχει εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση βάσει της οποίας ορίζονται οι διαδικασίες. Xίλιοι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων τα πήγαν για ανακύκλωση χωρίς να θέλουν να τα αντικαταστήσουν
Πλήρης ακινησία στην αγορά εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την απόσυρση. Εισαγωγείς, έμποροι και καταναλωτές προς το παρόν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν εκδοθεί η ΚΥΑ η οποία θα ορίζει τις διαδικασίες του μέτρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, συναντήθηκαν στελέχη από τα τρία υπουργεία τα οποία εμπλέκονται στο μέτρο της απόσυρσης ώστε να οριστικοποιήσουν επιτέλους τις διαδικασίες.

Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς, το μέτρο της απόσυρσης θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, καθώς σύμφωνα με το νόμο, ο οποίος ψηφίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2010, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως το μέτρο θα ισχύσει 10 ημέρες μετά την έκδοση της ΚΥΑ που θα ορίζει τις διαδικασίες.

Πρακτικά, λοιπόν, το μέτρο της απόσυρσης θα αρχίσει από τον Φεβρουάριο και όχι από τον Ιανουάριο του 2011.

Στην ανακύκλωση
Εν το μεταξύ, περίπου 1.000 ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων έχουν ήδη οδηγήσει στα επίσημα μέλη της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος τα «σαραβαλάκια» τους από τις αρχές του 2011 χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέτρο της απόσυρσης, πράγμα που σημαίνει πως οι εν λόγο ιδιοκτήτες Ι.Χ. τα απέσυραν και δεν πρόκειται να τα αντικαταστήσουν...

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης