Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα λίστα για τα βαρέα

18 Ιανουάριου 2011
  • Από 1ης Ιουλίου θα εφαρμοστεί η νέα λίστα για τα βαρέα και ανθυγιεινά, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.
Ο κ. Κουτρουμάνης, επανέλαβε ότι ισχύουν οι ρυθμίσεις του Ασφαλιστικού Νόμου 3863 σύμφωνα με τις οποίες δεν θίγονται όσοι έχουν συμπληρώσει 4.500 ένσημα εκ των οποίων τα 3.600 σε βαρέα και ανθυγιεινά και σημειώσε ότι αν υπάρξουν επί μέρους ρυθμίσεις θα εξετασθούν στη συνέχεια και μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους. Αν υπάρξουν αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους εξαιρεθούν από τη νέα λίστα ή ενταχθούν σε αυτή θα ξεκινήσουν σταδιακά από 1/1/2012 και για τις περισσότερες κατηγορίες από 1/1/2015.


Το υπουργείο Εργασίας μελετά ευνοϊκές ρυθμίσεις για επιχειρήσεις που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τα Ταμεία, δήλωσε ο Γ. Κουτρουμάνης.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης