Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οργιο φοροδιαφυγής σε νυχτερινά κέντρα

4 Ιανουάριου 2011
  • Ράμπο του ΣΔΟΕ εισέβαλαν κατά τις γιορτινές ημέρες σε νυχτερινά κέντρα και χώρους εστίασης και κατέγραψαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 18 νυκτερινά κέντρα που ελέγχθηκαν την Πρωτοχρονιά τα 10 φοροδιέφευγαν για λογαριασμούς άνω των 200 ευρώ. Ο ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Ι. Καπελέρης έκανε λόγο για προκλητική στάση από τους επιχειρηματίες. και αποκάλυψε ότι υπάρχουν και καταγγελίες για απειλές σε πελάτες που ζήτησαν απόδειξη!

Ωστόσο και στα τουριστικά καταλύματα ανά την Ελλάδα η εικόνα ήταν ανάλογη. Οπως ανέφερε ο κ Καπελέρης, με βάση τους ελέγχους που έγιναν ανέφερε ότι η φοροδιαφυγή στα χειμερινά θέρετρα ξεπέρασε το 50%. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.


Πηγή Το Βήμα

Για το ίδιο θέμα η Ελευθεροτυπία γράφει


Κανόνας η φοροδιαφυγή στις γιορτές
Εκτεταμένη φοροδιαφυγή σε νυχτερινά κέντρα, χώρους εστίασης και χειμερινά θέρετρα έδειξαν οι έλεγχοι το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα τα στοιχεία που παρουσίασε ο εδικός γραμματέας του σώματος Γιάννης Καπελέρης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9».

Ανέφερε ότι τα 10 από τα 18 νυχτερινά κέντρα που ελέγχθησαν την πρωτοχρονιά φοροδιέφευγαν για τους λογαριασμούς άνω των 200 ευρώ. Η  φοροδιαφυγή στα χειμερινά θέρετρα, με βάση τους ελέγχους, ξεπέρασε το 50%.

Ο Γ. Καπελέρης μίλησε για προκλητική συμπεριφορά επιχειρηματιών, σημειώνοντας ότι το ΣΔΟΕ δέχτηκε καταγγελίες από πελάτες για απειλές εις βάρος τους, επειδή ζήτησαν απόδειξη.
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης