Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατσέλη: Καµία νέα παρέµβαση στις συµβάσεις εργασίας

21 Δεκέμβριος 2010
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ∆ΙΕΨΕΥΣΕ το υπουργείο Εργασίας τις φήµες ότι ασκούνται νέες πιέσεις από την τρόικα για το θέµα των συµβάσεων εργασίας. Παράλληλα και ο Α. Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν, δήλωσε χθες όταν ρωτήθηκε σχετικά, ότι όλα τα στοιχεία του νόµου για τα εργασιακά θέµατα στην Ελλάδα είναι ευθυγραµµισµένα µε το Μνηµόνιο. Οπως είπε χτες η κ. Κατσέλη, «το θέµα των ειδικών συλλογικών συµβάσεων έχει κλείσει. ΗΒουλή ψήφισε το νέο νοµοθετικό πλαίσιο το οποίο είναι σε ισχύ. Οι επιταγές του Μνηµονίου έχουν ικανοποιηθεί και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη διαβούλευση για αυτό τοθέµα τους επόµενους µήνες».

Η κ. Κατσέλη συµπλήρωσε ότι η αλλαγή στη διάταξη που προσδιόριζε τον χρόνο ισχύος των συµβάσεων στο ένα έτος απαλείφθηκε για να δοθεί η δυνατότητα ισχύος των ειδικών συµβάσεων και για διάστηµα µικρότερο του έτους.

Τους επόµενους µήνες
Προσδιορίζοντας τις προτεραιότητες των εποµένων µηνών, η υπουργός σηµείωσε ότι θα υπάρξουν περιορισµένες αλλαγές στη νοµοθεσία για τη διευθέτηση των όρων εργασίας και για το συµβόλαιο ορισµένου χρόνου, ενώ εκκρεµούν διοικητικά µέτρα για την υλοποίηση των ρυθµίσεων πουήδη έχουν ψηφιστεί, όπως αυτές που αναφέρονται στον Οργανισµό Μεσολάβησης και ∆ιαιτησίας.
Πηγή Τα Νέα

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης