Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προφορική διευκρίνιση από το Υ.Ο. για το θέμα του ειδικού πληρεξουσίου που απαιτείται για την παραλαβή του κλειδάριθμου.

14 Δεκέμβριου 2010

Προφορική διευκρίνιση  από το Υ.Ο. για το θέμα του ειδικού πληρεξουσίου που απαιτείται για την παραλαβή του κλειδάριθμου.

 

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο του Υ.Ο.  στην οποία είχε κοινοποιηθεί το άρθρο που είχαμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας  πριν μερικές ημέρες,  μας δόθηκε η ακόλουθη προφορική διευκρίνιση την οποία κοινοποιούμε προς ενημέρωση των αναγνωστών και των συναδέλφων.

 

Για την περίπτωση που ένα Φυσικό Πρόσωπο ή ο νομίμως εκπροσωπών το Μη Φ.Π. αδυνατεί να προσέλθει στη Δ.Ο.Υ. για να παραλάβει τον κλειδάριθμο και να ολοκληρώσει τη διαδικασία πιστοποίησης, θα προσκομίζεται Ειδικό Πληρεξούσιο για τη συγκεκριμένη διαδικασία πιστοποίησης χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών , όχι υποχρεωτικά συμβολαιογραφικό.  Θα μπορεί δηλαδή να ακολουθηθεί η διαδικασία που αναφέρθηκε από μας στο άρθρο που κοινοποιήσαμε, ήτοι ιδιωτικό έγγραφο -ειδικό πληρεξούσιο διάρκειας τεσσάρων μηνών,  με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από Αστυνομικό τμήμα ή Κ.Ε.Π.

(Για να διαβάσετε όλο το άρθρο μας πατήστε εδώ)Για την Taxheaven

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Πτυχιούχος Οικον. Παν/μιου Πειραιά
Λογιστής - ΦοροτεχνικόςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης