Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Φίλιππος Κανταράκης στην Accountwave

14 Μάιου 2024 Σχόλια
Ο Φίλιππος Κανταράκης στην Accountwave
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Αθήνα 13/5/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Accountwave Consulting στo πλαίσιο της ταχύτατης και περαιτέρω διεύρυνσης των εργασιών της είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Φίλιππο Κανταράκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Partner στο Finance Department της Εταιρείας.

Η ειδίκευση, η ακρίβεια στην ανάλυση και η ικανότητα συντονισμού και διαχείρισης κρίσιμων έργων θα δώσει στην Εταιρεία νέα ώθηση για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε νέους χρηματοοικονομικούς τομείς όπως CFO services και AI Finance.

Ο ιδρυτής της Accountwave κ. Σεραφείμ Παλαιοκώστας καλωσορίζει στην ομάδα της Accountwave Consulting τον Φίλιππο Κανταράκη δηλώνοντας, “Η λειτουργία του Finance Department στην Accountwave αποτελεί την απάντηση της Accountwave στην επιτακτική ανάγκη της αγοράς για πρόσθετες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που ενισχύουν την σταθερότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Έχοντας στην ομάδα μας έναν έμπειρο CFO όπως είναι ο Φίλιππος Κανταράκης, επικεφαλής του τμήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η στρατηγική αυτή επιλογή αποτελεί τη μέγιστη διασφάλιση για τους πελάτες μας ότι η Accountwave συμβάλλει αποτελεσματικά στην ασφαλή ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους με τη σωστή αξιοποίηση των πόρων τους”.Φίλιππος Κανταράκης | Βιογραφικό

Ο Φίλιππος Κανταράκης, απόφοιτος του University of Bridgeport, Connecticut, USA με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα των οικονομικών και της διοίκησης.
Ξεκινώντας την καριέρα του ως Ανώτερος Οικονομικός Σύμβουλος στην Ernst & Young από το 1996 μέχρι το 2002 απέκτησε σημαντική εμπειρία σε ζητήματα οικονομικής στρατηγικής ανάλυσης και ειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και υλοποίηση χρηματοοικονομικών μοντέλων (Financial Modelling).
Διαθέτει μια πλούσια καριέρα ως Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) από το 2002 μέχρι και σήμερα, σε Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών (LANNET COMMUNICATIONS, COSMOLINE, KBIM PULS), Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ALPHA TV, REAL NEWS, REAL FM, ENIKOS) και Πληροφορικής (PROFILE, INDIGITAL).
Η εμπειρία του στους παραπάνω αλληλένδετους κλάδους, υψηλής έντασης γνώσης και τεχνολογίας, έχει αναδείξει τη γνωστική του ευρύτητα, αναδεικνύοντας τον στο χώρο της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Εξειδικεύεται σε θέματα όπως ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η οικονομική πρόβλεψη, η ανάπτυξη εσωτερικών εταιρικών συστημάτων αναφορών, η σχεδίαση και υλοποίηση χρηματοοικονομικών μοντέλων και η παρουσίαση στρατηγικών σχεδίων σε θεσμικούς επενδυτές και διοικητικά συμβούλια.
Εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει πολλά άρθρα που εξετάζουν τη χρηματοοικονομική κοστολόγηση και τα οικονομικά μοντέλα πρόβλεψης, καθώς και παρουσιάσεις σε συνέδρια για εξελιγμένα συστήματα κοστολόγησης. Επίσης δημιούργησε την πρωτοποριακή πλατφόρμα Finnews.gr, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες αναλύσεις μακροοικονομικών και μικροοικονομικών δεδομένων  τόσο Εταιρειών όσο και κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας.


CFO’s services & AI Finance

Οι υπηρεσίες Οικονομικού Διευθυντή (CFO’sServices) και η εφαρμογή AI Finance της Accountwave μπορούν να είναι μία ρεαλιστική λύση ώστε οι επιχειρήσεις να αυξήσουν τα κέρδη τους και την αποτίμηση της εταιρείας, αλλά και να ενισχύσουν την ανοδική τους πορεία.
Το Finance Department διαθέτει στελέχη που έχουν υπηρετήσει σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών μεγάλων επιχειρήσεων, κατανοούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου και μπορούν να προσφέρουν πρακτικές και αποτελεσματική συμβουλευτική υποστήριξη.
Η συμβουλευτική υποστήριξη που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις από την Accountwave είναι σαφής και αμερόληπτη, βασισμένη σε πολυετή εμπειρία στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και στο πάθος της ομάδας για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στην κάλυψη των αναγκών τους.  
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης