Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ακινητοποιημένα αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

7 Δεκέμβριου 2010
  • Ταλαιπωρία περιμένει αύριο τους Αθηναίους εξαιτίας των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για ένα 24ωρο όλα τα μέσα θα είναι ακινητοποιημένα.
Ακινητοποιημένα αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο τους Αθηναίους εξαιτίας των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για ένα 24ωρο όλα τα μέσα θα είναι ακινητοποιημένα.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010, θα μείνουν ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρώντας στις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόσο στην οργανωτική δομή του συγκεκριμένου κλάδου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης, αύριο και τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας, με αποτέλεσμα, δεκάδες δρομολόγια να ματαιωθούν, εκτός από ελάχιστα των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών.

Η απεργία στον ΟΣΕ, που αρχίζει από τις 12 απόψε τα μεσάνυχτα, επηρεάζει και το πρόγραμμα των δρομολογίων που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και την Πέμπτη.

Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης