Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Σεμινάρια αναγκαίας εκπαίδευσης Απριλίου

ΟΕΕ: Σεμινάρια αναγκαίας εκπαίδευσης Απριλίου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΕΕ

Σας γνωρίζουμε ότι τα σεμινάρια της αναγκαίας εκπαίδευσης έτους 2024 τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο 2024 είναι τα εξής:

- «Θέματα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων», Παρασκευή 17 Απριλίου 2024 και ώρες 17:00 με 22:00, με εισηγήτριες τις κυρίες Βασιλική Κολοβού, Μαρία Στυμφαλιάδου και Ιωάννα Τσιντή, μόνιμες Εκπαιδεύτριες στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ και

- «Εργασιακά Θέματα», Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρες 17:00 με 22:00, με εισηγητές τον κ. Εμμανουήλ Μυλωνά, π. Προϊστάμενο Τμήματος Χρονικών Ορίων Εργασίας της Διεύθυνσης Ατομικών Ρυθμίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και την κα Αλεξάνδρα Μπρούμου, Προϊσταμένη Τμήματος – Ειδική Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, μετά από είσοδο σας στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΕΕ, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Με τη διαδικασία της ζωντανής μετάδοσης (Live Streaming) την ημέρα και ώρα διεξαγωγής τους και

- Με πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο παραμένει αναρτημένο στις ψηφιακές υπηρεσίες, προκειμένου οι δικαιούχοι να έχουν διαρκή πρόσβαση σε αυτό.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης