Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κτηματολόγιο: Μόνο ψηφιακά η υποβολή πράξεων από Δικαστικούς Επιμελητές στα κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα

Κτηματολόγιο: Μόνο ψηφιακά η υποβολή πράξεων από Δικαστικούς Επιμελητές στα κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
https://www.ktimatologio.gr

Χολαργός, 19 Μαρτίου 2024


ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μόνο ψηφιακά, μέσω του ktimatologio.gr και ktimatologio.gov.gr πραγματοποιείται, από την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή πράξεων από τους Δικαστικούς Επιμελητές, στα Κτηματολογικά Γραφεία και Υποκαταστήματα του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο σε όλη τη χώρα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ 273/12/28.02.2024, Β΄ 1663).

Συγκεκριμένα, η διαδικασία αφορά την ψηφιακή υποβολή των αιτήσεων και συνυποβαλλόμενων εγγράφων για την εγγραφή πράξεων που περιέχονται σε έγγραφα που συντάσσουν ή διακινούν οι δικαστικοί επιμελητές και για τα οποία προβλέπεται νόμιμη προδικασία επίδοσης.

Πρόκειται για ακόμη μία ψηφιακή υπηρεσία του Ελληνικού Κτηματολογίου που στοχεύει στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επαγγελματιών, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και ελαχιστοποιώντας το χρόνο των συναλλαγών.

Τους επόμενους μήνες μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του Ελληνικού Κτηματολογίου θα παρέχεται ψηφιακά.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης