Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εξαγορά της S&T Hellas ΑΕ από την Singular

9 Ιανουάριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • H Singular, από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επιχειρηματικού Λογισμικού και Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, ανακοινώνει μια νέα ....

H Singular, από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επιχειρηματικού Λογισμικού και Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, ανακοινώνει μια νέα επιχειρηματική συμφωνία με την S&T Hellas ΑΕ. H συμφωνία αφορά στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της S&T Hellas ΑΕ. από την Singular Integrator.

 

 

Η S&T Hellas ΑΕ δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση καινοτόμων επιχειρησιακών λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στους τομείς των Λιανικών Πωλήσεων, του Δημόσιου Τομέα, της Υγείας, των Πετρελαιοειδών, της Ναυτιλίας, των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας καθώς και της Παροχής Υπηρεσιών. Η εταιρία είναι 100% θυγατρική εταιρία της S&T AG Αυστρίας. Στην Ελλάδα  δραστηριοποιείται από το 1975 ως ICL ΕΛΛΑΣ ΑΕ, αργότερα ως Fujitsu Services AE και από το 2003 ως S&T ΕΛΛΑΣ ΑΕ. 

 

Σήμερα η εταιρία διαθέτει 45 άτομα στελεχικό δυναμικό και διακεκριμένο πελατολόγιο στους τομείς που δραστηριοποιείται όπως οι: Notos Group, ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, Δημόσια Νοσοκομεία, SHELL, BP Hellas, ANEK, Blue Star/ Strintzis Lines, Minoan Lines, ION AE, ΜΙΝΕΡΒΑ, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΟΤΕ κ.λπ.. 

 

O κύκλος εργασιών της S&T Hellas ΑΕ για το 2005, αναμένεται να ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ.

 

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της S&T Hellas, κυρίως στους τομείς Διαχείρισης Πληροφοριακών Λύσεων Εντατικής Λιανικής και Διαχείρισης Πρατηρίων Καυσίμων, παρέχει στη Singular τη δυνατότητα της ενίσχυσης και της περαιτέρω ανάπτυξης της με προϊόντα και λύσεις σε τομείς που η εταιρία δηλώνει στρατηγικό ενδιαφέρον.

 

Ο Πρόεδρος της Singular κ. Γιάννης Καρακαδάς αναφερόμενος στη νέα σημαντική στρατηγική συνεργασία της εταιρίας δήλωσε:

 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξη της S&T Hellas στο δυναμικό της Singular. Η S&T Hellas διαθέτει εξαίρετο στελεχικό δυναμικό, διακεκριμένο πελατολόγιο και συμπληρωματικές λύσεις και υπηρεσίες στην εταιρία μας. H Singular, μετά από μια περίοδο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης, περνά σε μια νέα φάση ανάπτυξηs. Αναμένουμε η συνεργασία αυτή να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά της Πληροφορικής".


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης