Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος λογιστών Χανίων (ΣΑΛΦΧ): Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής, 23/02

Σύλλογος λογιστών Χανίων (ΣΑΛΦΧ): Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής, 23/02
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Χανιά, 22/02/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων, μετά από έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού της Συμβουλίου την Πέμπτη 21/02/2024, αποφάσισε τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της ΕΦΕΕΑ και των λοιπών συλλόγων-ενώσεων, την Παρασκευή 23/02/2024, ενάντια στις αντίξοες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε οι λογιστές - φοροτεχνικοί κατά την άσκηση του επαγγέλματός μας εξαιτίας των αλλεπάλληλων φορολογικών και τεχνικών μεταρρυθμίσεων.

Γι' αυτό καλούμε τους συναδέλφους – μέλη μας να απέχουν από κάθε λογιστική εργασία, αύριο Παρασκευή 23/02/2024 ως ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα του κλάδου!!

Η ζωή και η υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο, εξαιτίας του πλημμελούς και προβληματικού σχεδιασμού τους από τη Φορολογική Διοίκηση και αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει!!

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σ.Α.Λ.Φ. ΧΑΝΙΩΝ θα προβεί σε επίσκεψη στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ ΧΑΝΙΩΝ, προκειμένου να του παραδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου για καλύτερες συνθήκες εργασίας, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και συμφέροντα των συναδέλφων.


Η Πρόεδρος Σαριδάκη Μαρίνα
Η Αντιπρόεδρος Δασκαλάκη Αθηνά
Ο Γραμματέας Μυλωνάκης Εμμανουήλ
Ο Ταμίας Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Το Μέλος Σγουράκη ΕυφροσύνηΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης