Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ενισχύσεις 642 εκατ. ευρώ σε ιδιωτικές επενδύσεις το 2005

9 Ιανουάριου 2006 Σχόλια
  • ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας ανάγκασε το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης να αυξήσει κατά 82 εκατ. ευρώ το ποσό το οποίο δεσμεύθηκε το 2005 για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων και προγραμμάτων τα οποία υπήχθησαν στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/24' rel='tag laws'>3299/2004</a>.....

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας ανάγκασε το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης να αυξήσει κατά 82 εκατ. ευρώ το ποσό το οποίο δεσμεύθηκε το 2005 για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων και προγραμμάτων τα οποία υπήχθησαν στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου 3299/2004.

Σχετικές αιτήσεις για αναπροσαρμογή του ποσού είχαν υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών από τους γενικούς γραμματείς των περιφερειών της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι το Μάρτιο του 2005 με απόφαση των υπουργού και υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Φώλια, είχε καθοριστεί σε 560 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τις επιχορηγήσεις, τις επιδοτήσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης εξοπλισμού και τις επιδοτήσεις του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης για τις επενδύσεις οι οποίες θα υπήγοντο από τις Γνωμοδοτικές Επιτροπές στις εν λόγω κατηγορίες ενισχύσεων. Το ποσό αυτό αναπροσαρμόζεται κατά 82 εκατ. ευρώ, μετά από αιτήματα, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση των κ. κ. Γ. Αλόγοσκούφη και Χρ. Φώλια.
Πηγή ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης