Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΒΕΑ: Με φειδώ οι εξαιρέσεις επαγγελματικών ομάδων από ασφάλιση στον ΟΑΕΕ

15 Νοέμβριου 2010
ΒΕΑ: Με φειδώ οι εξαιρέσεις επαγγελματικών ομάδων από ασφάλιση στον ΟΑΕΕ             

 KAΛYTEPH αξιολόγηση των ομάδων που μπορούν να εξαιρεθούν από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ζητά από την κυβέρνηση η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με αφορμή τη δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη προς τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Γιώργο Τσακίρη. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι κάθε απόφαση που αποδυναμώνει την ασφαλιστική βάση του Οργανισμού Επαγγελματοβιοτεχνών θα πρέπει να μελετάται με ιδιαίτερη προσοχή και σε βάθος, ώστε να μη δημιουργείται αδικαιολόγητη απώλεια εσόδων για το Tαμείο σε κρίσιμες εποχές. Παράλληλα τονίζει ότι οι εξαιρέσεις από την ασφάλιση του ΟΑΕΕ πέρα από το ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μελετημένες προϋποθέσεις, θα πρέπει να γίνονται με συνεξέταση στοιχείων εισοδηματικών κριτηρίων.

Το ΒΕΑ καταλήγει ότι όταν η πόρτα των εξαιρέσεων μένει ανοικτή, οι συνέπειες για τον ΟΑΕΕ, που αγωνίζεται να καλύπτει τις υποχρεώσεις του σ'Α ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, γίνονται όλο και βαρύτερες.

Πηγή: Express.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης