Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ: «...Το βαρέλι του εκφυλισμού δεν έχει πάτο!»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ: «...Το βαρέλι του εκφυλισμού δεν έχει πάτο!»
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

www.dpko.gr
 
... Το βαρέλι του εκφυλισμού δεν έχει πάτο!
 
Το όργιο του εκφυλισμού στην Κεντρική Διοίκηση (ΚΔ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ) συνεχίζεται με πλήρη ευθύνη της συμμαχίας ΔΗΚΙΟ (ΝΔ) - ΠΔΣΟ (ΠΑΣΟΚ) και τη στήριξη της ΠΟΦΕΕ.

Μετά τις μεθοδεύσεις και τα «μαγειρέματα» νομιμοποίησης των παράτυπων ψηφοδελτίων της ΠΔΣΟ, από κοινού και σε πλήρη σύμπνοια «μαγειρεύουν» και το οριστικό μητρώο του εκλογικού σώματος για τις εκλογές στο ΟΕΕ.

Στις 24/11/23 ήταν τελική προθεσμία οικονομικής τακτοποίησης και εγγράφων στο ΟΕΕ, για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου, όπως προβλέπεται από το Θεσμικό Πλαίσιο του ΟΕΕ. Για πρώτη φορά, το μητρώο παραμένει ανοιχτό, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, με πάνω από 2.000 αιτήσεις για νέες εγγραφές, που κατατέθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, να μην έχουν οριστικοποιηθεί, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής εικόνα για το συνολικό αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων. Μέχρι αυτή τη στιγμή, 29/11/2023 δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και δεν έχει κλείσει το οριστικό μητρώο, με αποκλειστική ευθύνη ΔΗΚΙΟ – ΠΔΣΟ και τη στήριξη της ΠΟΦΕΕ. Πλέον τίθεται σε αμφισβήτηση ακόμα και η νομιμότητα της ίδιας της εκλογικής διαδικασίας!

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ κατήγγειλε εξαρχής αυτές τις μεθοδεύσεις. Απαίτησε να δοθεί μητρώο οικονομικά τακτοποιημένων και πλήρης κατάλογος εκκρεμοτήτων, απαιτώντας παράλληλα να ελεγχθούν οι αιτήσεις νέων εγγραφών από την ΚΔ και όχι από το Γενικό Γραμματέα του Προεδρείου (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ), όπως μεθόδευσαν ΔΗΚΙΟ – ΠΔΣΟ με τη στήριξη της ΠΟΦΕΕ. Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αποκάλυψε τις πρακτικές τους και δεν ενέκρινε τις παράτυπες αποφάσεις της ΚΔ.

Προειδοποιούμε ότι δεν θα αφήσουμε να περάσει οποιαδήποτε μεθόδευση αλλοίωσης του μητρώου και του εκλογικού σώματος, οποιαδήποτε προσπάθεια νόθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Θεσμικό Πλαίσιο λειτουργίας του ΟΕΕ, το οποίο κατά τα άλλα επικαλούνται με μεγάλη ευκολία!

Καταγγέλλουμε σε όλους τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους κάθε απαράδεκτη πρακτική που σκοπό έχει να ελέγξει και να εγκλωβίσει συνειδήσεις, να κλέψει έδρες και τελικά να αλλοιώσει τους συσχετισμούς στο ΟΕΕ.

Καλούμε τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτές τις ενέργειες των παρατάξεων που διοικούν στο ΟΕΕ.

Στις 10 Δεκέμβρη καταδικάζουμε με την ψήφο μας, τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο ΟΕΕ, που είναι συνεταιράκια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου και στην ιδεολογική, πολιτική και πρακτική στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ψηφίζουμε με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, ενισχύοντας αποφασιστικά την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ!

 
ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΔΠΚ-Ο)
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης