Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΕΕ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2 Νοέμβριου 2010
  • Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ) καθώς και των Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών του Τμημάτων, θα διενεργηθούν την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και του έτους 2009.

Τελευταία ημερομηνία για την εκπλήρωση των ταμειακών σας υποχρεώσεων είναι η Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 έως τις 20:00. Η ίδια ημερομηνία ισχύει και για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία μονίμου κατοικίας σας, με βάση τα οποία θα εμφανίζεστε στους εκλογικούς καταλόγους.

Το ακριβές ποσό της οφειλής σας, σας έχει γνωστοποιηθεί με επιστολή μας που εστάλη στην διεύθυνση επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει επιστολή, ενώ υπάρχει από μέρους σας οφειλή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας προκειμένου να πληροφορηθείτε το ύψος της, αλλά και να δηλώσετε την σωστή διεύθυνση σας.

Η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με πληρωμή στο Κεντρικό Κατάστημα των υπηρεσιών του ΟΕΕ Μητροπόλεως 12-14, 2ος όροφος, τηλ:2105202589-2105202262- 2105202583

2. Με πληρωμή στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματα (οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους αναγράφονται στο περιοδικό μας «Οικονομικά Χρονικά» και στο site του ΟΕΕ www.oe-e.gr).

3. Με κατάθεση σε όλα τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Ε.Τ.Ε.), συμπληρώνοντας γραμμάτιο είσπραξης για Νομικά Πρόσωπα στο λογαριασμό του Ο.Ε.Ε. με αριθμό : 040/546004-26.

4. Με ταχυδρομική επιταγή προς την κεντρική υπηρεσία. Σημείωση 1: Εάν επιλέξετε τον 3ο ή 4ο τρόπο πληρωμής, παρακαλείσθε να
αναγράφετε ευανάγνωστα στο γραμμάτιο, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου μέλους και αιτιολογία της κατάθεσης).


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης