Αποτελέσματα live αναζήτησης

Και τον ευρω-ΦΠΑ μαγειρεύει τώρα η Κομισιόν

20 Οκτώβριος 2010
  • Την εξεύρεση πόρων για τη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού με μέτρα από τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών έως και την επιβολή ενός ευρωπαϊκού ΦΠΑ πρότεινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Και τον ευρω-ΦΠΑ μαγειρεύει τώρα η Κομισιόν
   
Την εξεύρεση πόρων για τη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού με μέτρα από τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών έως και την επιβολή ενός ευρωπαϊκού ΦΠΑ πρότεινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, ή των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, τις πωλήσεις ποσοστώσεων εκπομπών αερίων, έσοδα που συνδέονται με τις αεροπορικές πτήσεις, την επιβολή ενός ενεργειακού φόρου, ενός φόρου στις επιχειρήσεις ή ακόμη και από έναν ανεξάρτητο ευρωπαϊκό ΦΠΑ.

Η εξεύρεση χρημάτων στοχεύει στην μείωση των συνεισφορών των κρατών μελών καθώς και στην διαμόρφωση ενός πιο ευέλικτου προϋπολογισμού για την Ε.Ε.

www.enet.gr
 

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης