Το Υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιεύει στο διαδίκτυο καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων

Οικονομικές Ειδήσεις

19 Οκτώβριος 2010
Το Υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιεύει στο διαδίκτυο καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων όπως ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών κ. Διομήδης Σπινέλης. Taxheaven.gr

Το Υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιεύει στο διαδίκτυο καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων

Το Υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιεύει στο διαδίκτυο καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων όπως ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών κ. Διομήδης Σπινέλης.

Ο κ. Σπινέλης δήλωσε ότι ο τελευταίος φορολογικός νόμος προβλέπει τη δυνατότητα αυτή και ότι ήδη το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, προκειμένου να προωθήσει το μέτρο. Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων το μέτρο αυτό θα ασκήσει κοινωνική πίεση για τη δήλωση όλων των εισοδημάτων των φορολογούμενων, έτσι, ώστε, κάποιοι που έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες να έχουν και την αντίστοιχη φορολόγηση.