Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αποφάσεις Έκτακτης Γ.Σ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 9/10/2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 8253445 - FAX: 210 8253446 
Ε - Μail: [email protected]


Τετάρτη , 13  Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία, προερχόμενη τόσο από την καθολική συμμετοχή όσο και από την λήψη ομόφωνων αποφάσεων, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010.

Στην Γ.Σ. παραβρέθηκαν 108 Αντιπρόσωποι από 37 Ενώσεις και την ακολούθησαν ως παρατηρητές 280 Μέλη (κυρίως από την Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής)

Για τα δύο θέματα της Συνέλευσης προηγήθηκε η ενημέρωση για τις αποφάσεις και προτάσεις του Δ.Σ. αλλά και διεξοδική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής για την Πιστοποίηση των Λογιστών – Φοροτεχνικών, ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις αλλά και τοποθετήσεις Μελών και η διαδικασία έκλεισε με την ψηφοφορία επί των προτάσεων.
Σας παραθέτουμε εν συντομία τις αποφάσεις που ελήφθησαν:

Απόφαση 1η:
Να στηριχθεί στις προσεχείς εκλογές του Ο.Ε.Ε., για την εκλογή Αντιπροσώπων στην ΣτΑ και διοικήσεων στις περιφερειακές διοικήσεις, η Ανεξάρτητη Παράταξη Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. (Ονομαστική ψηφοφορία: 104 NAI, 3 όχι και 1 παρών)

Απόφαση 2η:
Εγκρίνουν την πρόταση για την Πιστοποίηση των Λογιστών – Φοροτεχνικών που απέστειλε στην αρμόδια επιτροπή του Ο.Ε.Ε. το Δ.Σ. και το εξουσιοδοτούν να την επικαιροποιήσει σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των Μελών σε συνδυασμό με τις ερμηνευτικές εγκυκλίους που εκδόθηκαν και αφορούν την άσκηση του Επαγγέλματος επισημαίνοντας ταυτόχρονα, πάλι, τα σημεία εκείνα που αποτελούν αυταπόδεικτες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική εφαρμογή της Πιστοποίησης όπως είναι η κατάργηση και όχι απλά η μείωση των ορίων του άρθρου 38 (Ομόφωνη απόφαση με ανάταση της χειρός)Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         
Πανίδης Ι. Αβραάμ 

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης