Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στα 70 λεπτά αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

13 Οκτώβριου 2010
Στα 70 λεπτά αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης             

     Στα 70 λεπτά το λίτρο κατά μέσο όρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση του αρμόδιου Εντεταλμένου Νομαρχιακού Σύμβουλου της Διεύθυνσης Εμπορίου της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Ευθυμιάδη. Ο κ. Ευθυμιάδης προήδρευσε το μεσημέρι σε σύσκεψη με τους φορείς διανομής πετρελαίου θέρμανσης για τον εφοδιασμό της αγοράς ενόψει της έναρξης της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου, την ερχόμενη Παρασκευή.

    Στη σύσκεψη που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν τα θεσμικά τους αιτήματα, ενώ τέθηκαν τα ζητήματα τήρησης των αγορανομικών διατάξεων για τη σωστή διανομή του πετρελαίου. «Οι παραβάσεις κάθε χρόνο δεν ξεπερνούν το 3% των ελέγχων που γίνονται και αφορούν στην ποσότητα του πετρελαίου που διανέμεται», είπε ο κ. Ευθυμιάδης και συνέστησε στους καταναλωτές να τοποθετούν ρολόι στην είσοδο της δεξαμενής ώστε να γνωρίζουν την ακριβή ποσότητα του πετρελαίου που παραλαμβάνουν.

 Πηγή: Express.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης