Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γιούνκερ: "Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν την κατάσταση στην Ελλάδα"

10 Οκτώβριος 2010
  • Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν "ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει" την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους, δήλωσε ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ.
Γιούνκερ: "Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν την κατάσταση στην Ελλάδα"

Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν "ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει" την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους, δήλωσε ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ.

   "Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετωπισή της το τελευταίο έτος, έπρεπε να , πρόσθεσε ο  Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σημείωσε ότι η κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες" και παραδέχθηκε πως ήξερε ότι "η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους στην Ελλάδα", σημειώνοντας "εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα".

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης