Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση πληρωμών ΦΠΑ, λόγω απεργίας φορτηγών, ζητά το ΕΒΕΑ

30 Σεπτέμβριου 2010
  • Την παράταση των πληρωμών Φ.Π.Α. και των άλλων υποχρεώσεων προς το δημόσιο, ζήτησε με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, επισημαίνοντας τις μεγάλες οικονομικές ζημιές που έχουν προκληθεί από τις κινητοποιήσεις των μεταφορέων. Επισυνάπτεται η επιστολή:
Παράταση πληρωμών ΦΠΑ, λόγω απεργίας φορτηγών, ζητά το ΕΒΕΑ             

 
 Την παράταση των πληρωμών Φ.Π.Α. και των άλλων υποχρεώσεων προς το δημόσιο, ζήτησε με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, επισημαίνοντας τις μεγάλες οικονομικές ζημιές που έχουν προκληθεί από τις κινητοποιήσεις των μεταφορέων. Επισυνάπτεται η επιστολή:

    «Κύριε Υπουργέ,

    Με την παρούσα επιστολή, σας μεταφέρουμε την κραυγή αγωνίας χιλιάδων επιχειρήσεων - μελών μας, που βρίσκονται μπροστά στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των ιδιοκτητών Δ.Χ. φορτηγών και ζητούμε την παράταση των πληρωμών Φ.Π.Α. και των άλλων υποχρεώσεων προς το δημόσιο.

    Από τις κινητοποιήσεις των μεταφορέων έχουν προκληθεί σημαντικότατες ζημιές στις επιχειρήσεις, κυρίως εξαιτίας της στάσης συνδιαλλαγών και της αύξησης εξόδων αποθήκευσης, που έχουν αφήσει άδεια τα ταμεία.

    Στο σύνολό τους σχεδόν οι επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν εμπρόθεσμα στο κράτος τις υποχρεώσεις τους και αν δεν υπάρξει από την πλευρά σας ρύθμιση του ζητήματος, τότε είναι βέβαιο ότι αρχικά θα αυξηθούν οι στρατιές των ανέργων και στη συνέχεια τα λουκέτα των επιχειρήσεων, λόγω πλήρους αδυναμίας συνέχισης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας».

Πηγή: Express.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης