Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αποκάλυψη μεγάλου παραδικαστικού κυκλώματος

26 Σεπτέμβριου 2010
  • Μεγάλο κύκλωμα στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα -δικηγόροι, ιδιώτες, δικαστικοί υπάλληλοι, πιθανόν δικαστικοί λειτουργοί- αποκάλυψε η ΕΛΑΣ. Το κύκλωμα δρούσε τα τελευταία πέντε χρόνια και εμπλέκεται σε υποθέσεις πλειστηριασμών, παράνομες χρησικτησίες του δημοσίου και ιδιωτών, και ήδη η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
Αποκάλυψη μεγάλου παραδικαστικού κυκλώματος             

 Μεγάλο κύκλωμα στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα -δικηγόροι, ιδιώτες, δικαστικοί υπάλληλοι, πιθανόν δικαστικοί λειτουργοί- αποκάλυψε η ΕΛΑΣ. Το κύκλωμα δρούσε τα τελευταία πέντε χρόνια και εμπλέκεται σε υποθέσεις πλειστηριασμών, παράνομες χρησικτησίες του δημοσίου και ιδιωτών, και ήδη η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
 

Ακόμη και το ενδεχόμενο συμμετοχής και εν ενεργεία δικαστικών λειτουργών και αστυνομικών στο κύκλωμα εξετάζουν οι αρχές.

Το κύκλωμα, με διάφορα τεχνάσματα και πλαστά έγγραφα, κατοχύρωνε ακίνητα που ανήκαν σε ιδιώτες, σε τράπεζες και στο Δημόσιο, ενώ είχε ιδρύσει 150 ανώνυμες εταιρείες και ΕΠΕ, όπου "ξεπλενόταν" μαύρο χρήμα.

Οι αστυνομικοί διερευνούσαν την υπόθεση τους 13 τελευταίους μήνες και η ΕΥΠ έχει καταγράψει όλες τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Η δικογραφία έχει αποσταλεί στην εισαγγελία Εφετών Αθηνών, η οποία θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις των αρχών.
 
Πηγή: Express.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης