Σε εξέλιξη σύσκεψη για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων

Οικονομικές Ειδήσεις

17 Σεπτέμβριος 2010
Σύσκεψη για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών. Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξεταστούν οι όροι της ρύθμισης για την περαίωση προκειμένου να ληφθούν αργότερα οι αποφάσεις. Taxheaven.gr

Σε εξέλιξη σύσκεψη για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων             

 Σύσκεψη για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών. Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εξεταστούν οι όροι της ρύθμισης για την περαίωση προκειμένου να ληφθούν αργότερα οι αποφάσεις.

    Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Ειδικότερα τα θέματα που θα εξεταστούν σήμερα θα είναι το όριο του τζίρου κάτω από το οποίο οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υπαχθούν στην ρύθμιση, το αν θα ισχύσει ο μοναδικός συντελεστής καθαρού κέρδους για τον προσδιορισμό του ποσού που θα καταβάλλεται για να κλείσουν οι υποθέσεις, καθώς και το πλαίσιο που θα ισχύσει για τις υποθέσεις που εκκρεμούν στα φορολογικά δικαστήρια.

    Υπενθυμίζεται ότι η περαίωση θα αφορά τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις από το 2000 έως το 2009.
 
Πηγή: Express.gr