Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός για τη ζωή και τις ανάγκες των πολλών ή για τα κέρδη των λίγων - Μύθοι και πραγματικότητα»

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός για τη ζωή και τις ανάγκες των πολλών ή για τα κέρδη των λίγων - Μύθοι και πραγματικότητα»
  • Εκδήλωση ΚΚΕ στο Γκάζι


Οι Τομεακές Οργανώσεις Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών, Τηλεπικοινωνιών, Τοπικής - Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 19 Μάρτη εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακός μετασχηματισμός για τη ζωή και τις ανάγκες των πολλών ή για τα κέρδη των λίγων - Μύθοι και πραγματικότητα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ., στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (Πειραιώς 100), στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» (Δ2).

Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τις:
- Στεφανίδη Ελπίδα (Νάvτια), υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, εργαζόμενη σε εταιρεία πληροφορικής και μέλος του ΣΕΤΗΠ,
- Μπεκιάρη Ειρήνη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα, γραμματέας της ΤΟ Χρηματοικονομικών & Λογιστικών Υπηρεσιών της ΚΟΑ,
- Πανουτσάκου Βέτα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής,
- Κολιούσn Όλγα, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ,
- Kαπαρού Αλεξάνδρα, πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, αναδεικνύει με εκκωφαντικό τρόπο πού οδηγεί η αξιοποίηση της επιστήμης και της τεχνολογίας όταν υποτάσσεται στα κέρδη των λίγων και στο κράτος των επενδυτών.

Φανερώνει με τραγικό τρόπο ότι δεν φταίει “η κακιά η (χ) ώρα”, αλλά όλοι αυτοί που κυβέρνησαν, κυβερνούν και εμφανίζονται ως επίδοξοι σωτήρες για να κυβερνήσουν τη χώρα, σε ένα σύστημα που λογαριάζει την ανθρώπινη ζωή ως κόστος.

Τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που σήμερα γίνονται όπλο ενάντια στα δικαιώματα αυτών που τα δημιούργησαν, μπορούν να αξιοποιηθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο και σκοπό στα πλαίσια μιας οικονομίας που οι εργαζόμενοι θα έχουν στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης