Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΟΛΦΕΕ Αιγιαλείας-Καλαβρύτων: Κάλεσμα στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΣΟΛΦΕΕ Αιγιαλείας-Καλαβρύτων: Κάλεσμα στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Σ.Ο.Λ./Φ.Ε.Ε.)
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


Ενώνουμε τη φωνή μας με τις ενώσεις των αυτοαπασχολουμένων, τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με τους χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Κανείς αρμόδιος, μετά από τόσες καταγγελίες, ανακοινώσεις, απεργίες, παραιτήσεις δε δικαιούται να λέει ότι «δεν γνώριζε» για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξεχαστεί.

Η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή δεν είναι κόστος!

Είναι η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

Ο Σ.Ο.Λ./Φ.Ε.Ε. Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, ανταποκρινόμενος κυρίως στο κάλεσμα της ίδιας της κοινωνίας, συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις, στις οποίες καλούν δεκάδες σύλλογοι, σωματεία, ομοσπονδίες και φορείς από κάθε κλάδο πανελλαδικά.

Καλούμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους πελάτες μας (εμπόρους, επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς, συνταξιούχους) να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

- Σύγχρονες-ασφαλείς-φτηνές μαζικές μεταφορές, κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια και τα δικαιώματα του λαού στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας.
- Άμεσα μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις μεταφορές.
- Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής-αντιπυρικής-αντισεισμικής προστασίας σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία & εργασιακούς χώρους.
- Μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.
- Ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας - προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε Υγεία, Παιδεία & κοινωνικές υπηρεσίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 11:00Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Λ./Φ.Ε.Ε.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης