ΑΣΦΕΕΑ: «Κλείνουμε τα γραφεία μας και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση»

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

7 Μάρτιος 2023
Taxheaven.gr


ΚΑΛΕΣΜΑ της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις καταδίκης του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος στα Τέμπη.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και όσων κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Οι καταγγελίες των εργαζομένων ήταν συνεχείς κραυγές αγωνίας.

Κανείς δε δικαιούται να λέει «δε γνώριζα». Οι συγγνώμες του Πρωθυπουργού που την 1η Μαρτίου θα εγκαινίαζε το κέντρο τηλεδιοίκησης σηματοδότησης σιδηροδρόμων Βορείου Ελλάδος και τα δάκρυα των Υπουργών που απαντούσαν με εξώδικα στους διαμαρτυρόμενους εργαζομένους δε πείθουν κανέναν. Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια για τη μεθοδευμένη απαξίωση, κατακερματισμό και εν τέλει ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων φιλέτων των σιδηροδρόμων είναι εγκληματικές.

Αρκετά ματώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα κέρδη των εταιριών. Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και να παρθούν μέτρα για ασφαλή Συγκοινωνίες.

Τώρα είναι ώρα να μετατρέψουμε την οργή και τη θλίψη μας σε αγώνα. Δίνουμε υπόσχεση στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, ότι συντασσόμαστε με τον αγώνα τους για να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τέταρτη 8 Μάρτη στις 12:30 στην Συγκέντρωση στα Προπύλαια

Προσυγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στην Ομόνοια

 
Να πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας. Σταματάμε κάθε εργασία, κλείνουμε τα γραφεία μας και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση.

Καλούμε την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και όλες της πρωτοβάθμιες ενώσεις καθώς και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σε αντίστοιχες αποφάσεις.

Καλούμε τη ΓΣΕΒΕΕ έστω και την ύστατη ώρα να σπάσει τη εκκωφαντική σιωπή της.

Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί.