Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεκινάει και φέτος η σειρά webinars του κόμβου για τις εργασίες τέλους χρήσεως 2022

13 Φεβρουάριου 2023 Σχόλια
Ξεκινάει και φέτος η σειρά webinars του κόμβου για τις εργασίες τέλους χρήσεως 2022
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Ξεκινάει στις 23 Φεβρουαρίου η σειρά on line σεμιναρίων του κόμβου «Εργασίες Τέλους Χρήσεως» με τον Ευστάθιο Κριαρά, κοστολόγο, φοροτεχνικό, συγγραφέα, σύμβουλο επιχειρήσεων και τον Κωνσταντίνο Νιφορόπουλο, ορκωτό Ελεγκτή – Λογιστή, μέλος της ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ και μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες τέλους χρήσης, την κατάρτιση ισολογισμού και τον προσδιορισμό αποτελεσμάτων (Λογιστικών και φορολογητέων) και όλες οι αλλαγές για το 2022.

Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί στις 23-02-2023 και αφορά αποσβέσεις παγίων, φορολογία αποθεματικών, κοστολόγηση, αποθέματα και έμμεσες τεχνικές ελέγχου αποθεμάτων. (Δείτε περισσότερα)

Το δεύτερο μέρος στις 02-03-2023 με θέμα τη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων, τα αφορολόγητα αποθεματικά, τις επιχορηγήσεις και τη διανομή κερδών (Δείτε περισσότερα)

Τέλος, στις 09-03-2023, το τρίτο μέρος της σειράς που αφορά τη φορολογική αναγνώριση εξόδων, τις τεχνητές διευθετήσεις και τα αφορολόγητα έσοδα (Δείτε περισσότερα)



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης