Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έξτρα φορο-πριμ για αποδείξεις από ελεύθερους επαγγελματίες.

23 Αύγουστος 2010
  • Έξτρα πριμ στους φορολογούμενους για τις αποδείξεις δαπανών από ελεύθερους επαγγελματίες σκοπεύει να θεσπίσει το υπουργείο Οικονομικών
Έξτρα φορο-πριμ για αποδείξεις από ελεύθερους επαγγελματίες.
   
Έξτρα πριμ στους φορολογούμενους για τις αποδείξεις δαπανών από ελεύθερους επαγγελματίες σκοπεύει να θεσπίσει το υπουργείο Οικονομικών. Εξετάζεται, μάλιστα, το μέτρο να ισχύσει και για τα φετινά εισοδήματα, ώστε να δοθεί πρόσθετο κίνητρο στους φορολογούμενους να συλλέγουν αποδείξεις από την κατηγορία αυτή που- σύμφωνα με το υπουργείο- παρουσιάζει υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής. Πρόκειται για ένα από τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι και θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενσωματωθούν στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου στη Βουλή. Τα άλλα αφορούν τις μετατάξεις προϊόντων από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στο 23%,- για τις οποίες κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών λένε ότι θα είναι περιορισμένες υπό τον φόβο του πληθωρισμού-, το νέο καθεστώς των τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. που θα προβλέπει διορθώσεις του ισχύοντος καθεστώτος για τα παλαιά αυτοκίνητα και σύνδεση με τους ρύπους για τα καινούργια, τέλος, το ύψος των αυξήσεων στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων από 1/1/2011.

Πηγή Τα Νέα

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης