Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ειδοποιητήρια σε μεγαλοοφειλέτες δημοσίου

19 Αύγουστου 2010
  • Ειδοποιητήρια για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα λάβουν τις επόμενες ημέρες 90 φορολογούμενοι που χρωστούν στο δημόσιο 35,9 εκατ. ευρώ την ώρα που κατέχουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκατ. ευρώ.
Ειδοποιητήρια σε μεγαλοοφειλέτες δημοσίου             
 
 Ειδοποιητήρια για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα λάβουν τις επόμενες ημέρες 90 φορολογούμενοι που χρωστούν στο δημόσιο 35,9 εκατ. ευρώ την ώρα που κατέχουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκατ. ευρώ.

    Εντοπίστηκαν κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών η οποία έδειξε παράλληλα ότι ο καθένας εξ αυτών χρωστάει περισσότερα από 200.000 ευρώ και συνολικά διαθέτουν 917 ακίνητα σε όλη την επικράτεια με σχέση οφειλής/αξία ακίνητης περιουσίας: 1/1,5 τουλάχιστον.

    Το υπουργείο Οικονομικών αποστέλλει επιστολές στους οφειλέτες, για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2010. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, θα κινηθεί κατά προτεραιότητα διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών αυτών, συμπεριλαμβανομένου και πλειστηριασμού. Ταυτόχρονα, όσοι δεν ανταποκριθούν στην πρόσκληση εξόφλησης καλούνται στις ΔΟΥ για προσωρινό έλεγχο. 

Πηγή: Express.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης