Αποτελέσματα live αναζήτησης

5 δις μέσω του ΣΔΟΕ ως το τέλος του 2010

16 Αύγουστου 2010
  • Έσοδα ύψους πέντε δις ευρώ μέσω του... ΣΔΟΕ περιμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αφού σε αυτό το ποσό υπολογίζεται να φτάσει το ύψος των προστίμων μέχρι το τέλος του χρόνου.
5 δις μέσω του ΣΔΟΕ ως το τέλος του 2010                                            


Έσοδα ύψους πέντε δις ευρώ μέσω του... ΣΔΟΕ περιμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αφού σε αυτό το ποσό υπολογίζεται να φτάσει το ύψος των προστίμων μέχρι το τέλος του χρόνου.

 Όπως σημειώνει ο υφυπουργός σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», μέχρι σήμερα είχαμε ένα φορολογικό πλαίσιο που διευκόλυνε όσους βρίσκονται στα ανώτερα εισοδηματικά κλιμάκια ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους, κάτι που τώρα αλλάζει.

 Ο κ. Σαχινίδης πρόσθεσε ακόμα ότι με την ένταξη όλων σε καθεστώς βιβλίων εσόδων-εξόδων μπαίνουμε σε ένα νέο τοπίο δίκαιης κατανομής βαρών. Τέλος, αποκάλυψε ότι ήδη το ΣΔΟΕ έχει επιβάλει στο πρώτο εξάμηνο πρόστιμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ σε αυτούς που συστηματικά φοροδιαφεύγουν.

Πηγή: Express.gr  


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης