Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης τελωνειακού υπαλλήλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

7 Αύγουστος 2010
Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη τελωνειακού υπαλλήλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης τελωνειακού υπαλλήλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Προσωπικού, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία.

Το Υπουργείο Οικονομικών επαναλαμβάνει τη βούλησή του να μην αφήσει στεγανά σημεία από τον έλεγχο διαφάνειας και νομιμότητας ούτε στο εσωτερικό των δικών του υπηρεσιών και υπενθυμίζει ότι με εντολή του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ήδη διατάχθηκαν 25 ΕΔΕ κατά υπαλλήλων οικονομικών υπηρεσιών, τόσο της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου όσο και περιφερειακών υπηρεσιών (ΔΟΥ, τελωνειακές και κτηματικές υπηρεσίες).

Στόχος είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας των οικονομικών υπηρεσιών, πρωτίστως απέναντι στους πολίτες, αλλά και η ισότητα όλων απέναντι στους νόμους.

 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης