Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκκενώθηκε το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών στη Νίκης, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα

5 Αύγουστος 2010
  • Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών και αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε στη μία παρά δέκα το μεσημέρι κι ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο κτίριο του υπουργείου στις 13.30.

Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών και αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε στη μία παρά δέκα το μεσημέρι κι ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο κτίριο του υπουργείου στις 13.30.

"Το υπουργείο έλαβε με ανώνυμο τηλεφώνημα στις 12:50 προειδοποίηση ότι θα εκραγεί βόμβα στις 13:30. Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είναι φάρσα", δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στο Reuters.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει και ερευνά το κτήριο. Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση μίας ώρας.

Ο Παπακωνσταντίνου είχε προγραμματίσει συνέντευξη τύπου για τις 13:00 με θέμα τα αποτελέσματα των συναντήσεων με το κλιμάκιο των ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ.

πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης