Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σωματείο Εργαζομένων ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.: Νέες παροχές προς τους εργαζόμενους

17 Νοέμβριου 2022 Σχόλια
Σωματείο Εργαζομένων ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.: Νέες παροχές προς τους εργαζόμενους

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε (MY MARKET)
<ΠΡΟΟΔΟΣ>
ΤΜΗΜΑ Ε.Κ.Α. & Ο.Ι.Υ..Ε.
ΑΝΕΓ. ΥΠ' ΑΥΞ. ΑΡΙΘ. 879/16-3-83 ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΥΞ. ΑΡΙΘ. 11775 ΕΙΔ. 3347/15-4-83 978/14-6-2006 296/26-10-2016
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΣΩΡΟΥ 1 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102893500


Αθήνα, 16/11/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Νέες παροχές προς τους εργαζόμενους


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όπως είναι γνωστό, όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία από τα καταστήματα μέχρι τα γραφεία, όχι μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά και σήμερα με ανοικτό το μέτωπο της ακρίβειας, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το καταναλωτικό κοινό και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες, γεγονός που αποτυπώθηκε και στη θετική πορεία της επιχείρησης.

Το σωματείο μας, πάντοτε πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει ότι, αυτή την θετική πορεία, πρέπει να την πιστώνονται πρώτα και πάνω από όλους οι εργαζόμενοι ειδικά όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και ότι αυτό πρέπει να αποδεικνύεται και στην πράξη από τη Διοίκηση της εταιρείας.

Πέρα λοιπόν από τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας και για τα οποία το Σωματείο, ενημερώνεται και προσπαθεί να παρεμβαίνει και να συμβάλλει στη λύση τους, διεκδικεί και τη συνεχή βελτίωση στις απολαβές και στις επιμέρους παροχές προς τους εργαζόμενους, ώστε να αναγνωρίζεται και υλικά το μερίδιο που μας αναλογεί στη θετική πορεία της εταιρείας.

Οι προσπάθειες αυτές απέδωσαν καρπούς στο παρελθόν, αποδίδουν καρπούς και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεννόηση με τη Διοίκηση συμφωνήθηκαν και ανακοινώθηκαν τα εξής:

• Χορήγηση έκτακτου εφάπαξ επιδόματος ύφους 100 €. (συνολικό κόστος 1 εκατ. ευρώ). Αφορά εργαζόμενους με μικτές αποδοχές έως 1.300 ευρώ, δηλαδή για το σύνολο σχεδόν του προσωπικού που εργάζεται στα καταστήματα

• Χορήγηση του Δώρου Χριστουγέννων νωρίτερα φέτος, στις 14/12/2022 προκειμένου οι συνάδελφοι να προγραμματίσουν έγκαιρα την εορταστική περίοδο

• Από 1.1.2023, έκπτωση 6% στα My market και 2% στα METRO Cash & Carry, για το σύνολο της απόδειξης αγορών, δηλαδή συμπεριλαμβάνοντας και τα προϊόντα σε προσφορά.

• Να ξεκινήσει από 1.1.2023 πρόγραμμα πρόσθετων αμοιβών ύφους 2 εκατ. ευρώ συνδεομένων με τους εμπορικούς στόχους, κατά τρόπο δίκαιο και αξιοκρατικό

• Διεύρυνση του αριθμού των συνεργαζόμενων εταιρειών για αγορές και υπηρεσίες με καλές εκπτώσεις και προσφορές ειδικά για τους εργαζόμενους μας.

• Από την 1η Ιανουαρίου 2023, θα σας ανακοινώνουμε εκπτώσεις για αγορές & υπηρεσίες σε συνεργασία.με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

• Για το 2023, δωρεάν παροχή στο σύνολο των εργαζομένων για «Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Περιεχομένου Κατοικιών σε κίνδυνο», ετήσιας διάρκειας, με κάλυψη έως €3.000, με στόχο την προστασία της περιουσίας τους σε περίπτωση κλοπής ή φυσικών καταστροφών. Αυτό έρχεται να προστεθεί στην δωρεάν ένταξη των εργαζόμενών μας σε Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (που ισχύει τα τελευταία χρόνια), με τη δυνατότητα να εντάξουν και μέλη της οικογένειάς τους.

Είμαστε παρόντες, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας και διεκδικούμε τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και των αμοιβών μας.

Συναδελφικά,
 
ΤΟ Δ.Σ.
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης