Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προ-συμπλήρωση και του εντύπου Ν από την πλατφόρμα myDATA - Το χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής

29 Οκτώβριου 2022 Σχόλια
Προ-συμπλήρωση και του εντύπου Ν από την πλατφόρμα myDATA - Το χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Με επιτυχία διοργανώθηκε το  2nd LAW FORUM ON TAXATION την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022. Στο συνέδριο μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κος Ρένος Καραστάθης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής (ΔΙ.Σ.ΤΕ.ΠΛ.), Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ.), Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος αναφέρθηκε στα myDATA.

Ο κος Καραστάθης ανέφερε εκτός των άλλων ότι τα επόμενα βήματα θα είναι η προ-συμπλήρωση των δηλώσεων Φ.Π.Α., στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προ-συμπλήρωση του εντύπου Ε3 και του εντύπου Ν. Επόμενος στόχος, όπως ανέφερε, είναι το ψηφιακό δελτίο αποστολής, η ανάπτυξη δηλαδή ενός συστήματος ηλεκτρονικής διακίνησης και παρακολούθησης αγαθών περιλαμβάνοντας τις διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων μεταφοράς.


Σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή απόδειξη ο κος Ρ. Καραστάθης ανέφερε πως εδώ και ένα μήνα οι εγκαταστάσεις έχουν ξεπεράσει τις 130.000 χιλιάδες και ταυτόχρονα έχουν καταγραφεί 48.340 ανώνυμες και επώνυμες καταγγελίες.


Δείτε το σχετικό video


-----

Φρονούμε πως η προ-συμπλήρωση των ως άνω εντύπων θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα, αφού εκτός των άλλων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίλυση των πολλών ζητημάτων που υφίστανται μέχρι σήμερα και που αφορούν στην ομαλή εφαρμογή της πλατφόρμας MyData.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης