Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας δέκα καταστημάτων εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων.

  • Κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 76 του Ν. <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/189' rel='tag laws'>3842/2010</a>, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας δέκα καταστημάτων του τομέα εστίασης/αναψυχής, μεταξύ αυτών και νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για διάστημα επτά ημερών, συνεκτιμώντας τη βαρύτητα των φορολογικών παραβάσεων. Στα καταστήματα αυτά διαπιστώθηκε από ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) κατ’ επανάληψη μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Ανακοίνωση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας δέκα καταστημάτων εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων.

Κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 76 του Ν. 3842/2010, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας δέκα καταστημάτων του τομέα εστίασης/αναψυχής, μεταξύ αυτών και νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για διάστημα επτά ημερών, συνεκτιμώντας τη βαρύτητα των φορολογικών παραβάσεων. Στα καταστήματα αυτά διαπιστώθηκε από ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) κατ’ επανάληψη μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 76 του Ν. 3842/2010, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας δέκα καταστημάτων του τομέα εστίασης/αναψυχής, μεταξύ αυτών και νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για διάστημα επτά ημερών, συνεκτιμώντας τη βαρύτητα των φορολογικών παραβάσεων.

Στα καταστήματα αυτά διαπιστώθηκε από ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) κατ’ επανάληψη μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι το μέτρο αυτό εφαρμόζεται για πρώτη φορά εδώ και οκτώ χρόνια. Το Υπουργείο Οικονομικών μέσω των ελέγχων που διεξάγουν το Σ.Δ.Ο.Ε. και οι Δ.O.Y. θα συνεχίσει και θα διευρύνει την εφαρμογή της ποινής της αναστολής λειτουργίας των παραβατικών επιχειρήσεων ως βασικό μέτρο συμμόρφωσης και φορολογικής δικαιοσύνης. Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό βήμα που εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσες επιχειρήσεις επιδιώκουν την απόκρυψη φορολογητέου εισοδήματος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης