Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απεργιακές κινητοποιήσεις: Παραλύει αύριο η χώρα.

7 Ιούλιου 2010 Σχόλια
  • Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη όλο το 24ωρο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας (Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, λεωφορεία) λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο και ψηφίζεται αύριο στη Βουλή. Προβλήματα και στις πτήσεις.
Απεργιακές κινητοποιήσεις: Παραλύει αύριο η χώρα.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη όλο το 24ωρο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας (Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, λεωφορεία) λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο και ψηφίζεται αύριο στη Βουλή. Προβλήματα και στις πτήσεις.

Επιπλέον, προβλήματα αναμένονται και στο πρόγραμμα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών αύριο, καθώς στο διάστημα από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση ελληνικής ή ξένης εταιρείας λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας που έχουν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Στο διάστημα αυτό θα γίνουν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων και τροποποιήσεις δρομολογίων, τα οποία αναμένεται να μετακινηθούν για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Ηδη η Ολυμπιακή ανακοίνωσε την ακύρωση 28 πτήσεων και την αλλαγή ώρας σε άλλες 23. Στάση εργασίας τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει και η Ομοσπονδία Σωματείων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Απεργούν δημοσιογράφοι, ΠΝΟ, ΠΟΕ - ΟΤΑ κ.ά.

Εξάλλου, τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας την αποφάσισε και η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Στην αυριανή πανεργατική απεργία καλούνται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ, στις τράπεζες και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων που εργάζονται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, το Δημόσιο, τα ΟΤΑ, τα ΝΠΔΔ από τις 6 π.μ. της Πέμπτης 8 Ιουλίου έως τις 6.00 π.μ. της Παρασκευής 9 Ιουλίου 2010.

Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης