Αποτελέσματα live αναζήτησης

Να δοθεί άμεσα παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λόγω τεχνικών προβλημάτων - Χ. Σταϊκούρας: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για παράταση των δηλώσεων»

30 Αύγουστου 2022 Σχόλια
Να δοθεί άμεσα παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λόγω τεχνικών προβλημάτων - Χ. Σταϊκούρας: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για παράταση των δηλώσεων»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Ο Υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο (Παραπολιτικά FM), και μεταξύ άλλων ανέφερε για τις δηλώσεις εισοδήματος:
«Δεν υπάρχουν σκέψεις για παράταση γιατί έχουν δοθεί ήδη δυο παρατάσεις δύο μηνών. Σχεδόν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Πράγματι υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες στις φορολογικές δηλώσεις για τα νομικά πρόσωπα και το οποίο το εξετάζει η ΑΑΔΕ, αλλά από κει και πέρα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουν υποβληθεί η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογικών δηλώσεων, και αρκετοί συνάδελφοι, οικονομολόγοι, λογιστές, απολύτως συνεπείς, ολοκλήρωσαν την διαδικασία έγκαιρα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:



Ενημερώνουμε επίσης ότι το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες στις δηλώσεις Νομικών Προσώπων συνεχίζει να υφίσταται, συνεπώς απαιτείται να δοθεί/ανακοινωθεί άμεσα παράταση.



Ώρα 11:40 - Η είσοδος στην εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Νομικών προσώπων είναι αδύνατη.


Ώρα 12:20 - Η είσοδος στην εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Νομικών προσώπων είναι αδύνατη.







Ώρα 13:50 - Η είσοδος στην εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Νομικών προσώπων είναι αδύνατη.





Ώρα 14:20 - Η είσοδος στην εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Νομικών προσώπων είναι αδύνατη.





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης