Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος λογιστών Ν. Λασιθίου: «Κλειστά τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία από 13 έως 21 Αυγούστου»

Σύλλογος λογιστών Ν. Λασιθίου: «Κλειστά τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία από 13 έως 21 Αυγούστου»
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 13/8-21/8


Αγαπητοί συμπατριώτες

Οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί όλης της χώρας, βρισκόμαστε για 2ο συνεχόμενο χρόνο αδιαλείπτως στα γραφεία μας, βοηθώντας τα μέγιστα στη διαχείριση της πανδημικής κρίσης.

Αγγίζοντας τα όρια της φυσικής μας αντοχής, προχωράμε σε κλείσιμο των γραφείων και αποχή από την υποβολή κάθε είδους δηλώσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

- Για το διάστημα 13/8-21/8, κάθε γραφείο έχουν προγραμματίσει τις άδειες των απασχολούμενων σε αυτό και θα παραμείνει κλειστό για το κοινό
- Για το συγκεκριμένο διάστημα θα διεκπεραιώνονται μόνο έκτακτες εργασίες (προσλήψεις, αποχωρήσεις, απολύσεις) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως. Καμία άλλη εργασία δεν θα διεκπεραιώνεται
- Όπως συμβαίνει στις Δ.Ο.Υ. (προσωπικό ασφαλείας, δεν επιδίδονται ενδικοφανείς προσφυγές όλο τον Αύγουστο, κλπ.), στα Δικαστήρια (είναι κλειστά όλο τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα να είναι κλειστά επί της ουσίας και τα δικηγορικά γραφεία), οι Πολεοδομίες υπολειτουργούν λόγω των αδειών κλπ., το ίδιο θα συμβεί και σε μας.
- Κάθε φορολογούμενος να επικοινωνήσει με το λογιστή του για να ενημερωθεί πότε θα είναι κλειστό γραφείο, ώστε να προγραμματίσει τις όποιες εργασίες και να μην τις αφήσει τελευταία στιγμή, γιατί δεν θα εξυπηρετηθεί.

- Απαιτούμε άμεσα την παράταση των φετινών φορολογικών δηλώσεων μέχρι 30/09.
- Απαιτούμε άμεσα την νομοθέτηση της 5μηνης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από την ημερομηνία έναρξης παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος υποβολής.
- Απαιτούμε άμεσα την νομοθέτηση της ασθένειας του λογιστή.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης